Administratie


YOUDID-MarcVermeulen-10Marc Vermeulen Administraties & Advies is een verfrissend, ondernemend en ambitieus kantoor voor ondernemers, starters en particulieren in Boskoop en omstreken, dat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Er is een nauwe samenwerking met onder meer fiscalisten, loonadministrateurs, juristen en andere gespecialiseerde dienstverleners.

Hierdoor ben ik in staat u op verschillende terreinen optimaal te adviseren.

Een ondernemer ontkomt niet aan administratief werk. Vaak is dit echter niet zijn favoriete bezigheid. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om in zee te gaan met een betrouwbare partner, die de financiële administratie verzorgt.

Mijn dienstverlening bestaat uit alle voorkomende werkzaamheden die u van een administratie & advieskantoor mag verwachten.

  • Financiële administratie
  • Jaarrekening
  • Belastingaangiften (zakelijk & particulier)
  • Bedrijfsadviseringen

Wilt u dat ik de totale financiële administratie voor u verzorg? Of wilt u dit gedeeltelijk zelf blijven doen? Of boekt u zelf en verzorg ik voor u de periodieke controle? Samen met u maak ik heldere afspraken, waarbij de wens van u voorop staat.

Ik begin waar u stopt met uw administratie! De nadruk leg ik op het inzichtelijk maken van uw cijfers, zodat u op ieder moment weet waar u staat. Mijn streven is dat u zich kunt concentreren op datgene waar u goed in bent: het drijven van uw onderneming.